Home School Year 2022/2023

School Year 2022/2023

Latest Web posts

Winter Session 2022

  In the winter semester of 2022 we again work on the Reference Framework of Competences for Democratic Culture (RFCDC) to develop open, tolerant and...

Формални состаноци во рамки на втората фаза од проектот Зајакнување на транспарентноста и отчетноста...

Во рамки на втората фаза од проектот Зајакнување на транспарентноста и отчетноста за родовата еднаквост на Западен Балкан и Молдавија, финансиран од Austrian Development...

#2 јавна дебата на тема “Превенција на родово базирано насилство преку родово одговорно буџетирање”

Денеска во Општина Кривогаштани / Municipality of Krivogashtani заедно со проектните партнери Journalists for human rights - JHR и нашите подгрантисти ЛАГ Агро Лидер...

UNDP Accelerator Lab

Денес се одржа работилницата организирана од UNDP Accelerator Lab - Solution Safari on innovations for urban resilience, на која учествуваа Билјана Матевска и Александар...

Phase #2 GBWN Program

Our Executive Director, Marija Risteska, recently finalized the negotiation with the Austrian Development Agency (ADA) for the second phase of the Gender Budget Watchdog...
0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe