Latest news

Research Areas

Research

Trainings

Advocacy

Analysis

Projects

Гoстување на проектниот тим на ЦИКП на Н1 телевизија

Гoстување на проектниот тим на ЦИКП на Н1 телевизија во рамки на промоцијата на проектот Смарт Балканс. Погледнете го гостувањето на извршната директорка на...

Инфографик: 25 години родова (не)еднаквост на локално ниво во Македонија

Во периодот од 1996 година-кога за прв пат се одржале локални избори, па се до 2021-кога по седми пат се одржаа локалните избори, биле...
5,894FansLike
287FollowersFollow
11SubscribersSubscribe

Latest Facebook Posts

Latest Web Posts

Буџетски иницијативи во општина Неготино

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Неготино ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Буџетски иницијативи во општина Кавадарци

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Кавадарци ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Буџетски иницијативи во општина Пробиштип

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Пробиштип ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец јуни 2021 во...

Буџетски иницијативи во општина Радовиш

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Радовиш ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец јуни 2021 во...

CRPM YouTube Channel

In the media

Conferences

Publications

Job opportunities