Latest news

Research Areas

Research

Trainings

Advocacy

Analysis

Projects

Национална конференција по повод промоција на проектот СМАРТ Балкан

Со огромно задоволство ви ја најавуваме и ве каниме на националната конференција во С. Македонија за промоција на проектот СМАРТ Балкан – Граѓанско општество...

Гoстување на проектниот тим на ЦИКП на Н1 телевизија

Гoстување на проектниот тим на ЦИКП на Н1 телевизија во рамки на промоцијата на проектот Смарт Балканс. Погледнете го гостувањето на извршната директорка на...
5,894FansLike
287FollowersFollow
11SubscribersSubscribe

Latest Facebook Posts

Latest Web Posts

Нека нашиот старт биде СМАРТ! Одржана конференција во Скопје за промоција на проектот СМАРТ...

Вчера (22.06.2022) се одржа големото отворање на проектот СМАРТ Балкан – Граѓанско општество за поврзан Западен Балкан, којшто се спроведува од страна на Центарот...

Претставување на проектот “СМАРТ Балкан” во емисијата Утрински брифинг

Денеска извршната директорка на Центарот за истражување и крерирање политики проф. д-р Марија Ристеска гостуваше во емисијата Утрински брифинг каде што го претстави проектот...

Национална конференција по повод промоција на проектот СМАРТ Балкан

Со огромно задоволство ви ја најавуваме и ве каниме на националната конференција во С. Македонија за промоција на проектот СМАРТ Балкан – Граѓанско општество...

Меѓународен ден за подигнување на свеста за зачувување на животната средина

Во универзумот има милијарди галаксии. Во нашата галаксија има милијарди планети. Само една е планета Земја. Да го зачуваме тоа што остана и барем...

CRPM YouTube Channel

In the media

Conferences

Publications

Job opportunities