Home School Year 2020/2021

School Year 2020/2021

Latest Web posts

Втора национална конференција во Македонија | СМАРТ Балкан

Ни претставува особено задоволство да ве информираме дека на 08.06.2023 ја одржавме втората Национална конференција насловена “Управување со кризи и зајанување на локалните капицитети...

Втора национална конференција | СМАРТ Балкан

Во рамки на проектот СМАРТ Балкан се организира втора Национална конференција, која ќе се одржи на 08 јуни 2023 во х. Александар Палас, со...

Деветто седмично предавање со Флорент Ибраими

Школото за јавни политики Мајка Тереза во четврток на 25.5.2023 во 18 часот во просториiте на ЦРПМ имаше активност, предавање и дискусија на Флорент...

Gender Responsive Resilience Funding Monitoring training in the framework of the Gender Budget Watchdog...

CRPM as part of the Gender Budget Watchdog Network held the first training on the topic of “Gender Responsive Resilience Funding Monitoring” Ulcinj, Montenegro,...

Осмо седмично предавање со Владимир Бошњаковски

Во четврток 11.5.2023 во 18 часот, во просториите на ЦИКП,  имавме предавање на нашиот алумнист, адвокат со експертиза во меѓународни односи, адвокат Владимир Бошњаковски....
0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe