Latest Web posts

Нека нашиот старт биде СМАРТ! Одржана конференција во Скопје за промоција на проектот СМАРТ...

Вчера (22.06.2022) се одржа големото отворање на проектот СМАРТ Балкан – Граѓанско општество за поврзан Западен Балкан, којшто се спроведува од страна на Центарот...

Претставување на проектот “СМАРТ Балкан” во емисијата Утрински брифинг

Денеска извршната директорка на Центарот за истражување и крерирање политики проф. д-р Марија Ристеска гостуваше во емисијата Утрински брифинг каде што го претстави проектот...

Национална конференција по повод промоција на проектот СМАРТ Балкан

Со огромно задоволство ви ја најавуваме и ве каниме на националната конференција во С. Македонија за промоција на проектот СМАРТ Балкан – Граѓанско општество...

Меѓународен ден за подигнување на свеста за зачувување на животната средина

Во универзумот има милијарди галаксии. Во нашата галаксија има милијарди планети. Само една е планета Земја. Да го зачуваме тоа што остана и барем...

Десетто седмично предавање со проф. Митко Б. Панов

На 01.06.2022 во 18 часот во х. Хилтон предавање оддржа Митко Б. Панов, редовен професор на Институт за национална историја. Панов ни говореше на...
0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe