Home Authors Posts by Center for Research and Policy Making

Center for Research and Policy Making

1029 POSTS 0 COMMENTS
The Center for Research and Policy Making is an organization that has a mission to promote good governance and development in Macedonia on the basis of relevant, evidence based policy research, capacity building and trainings, evaluations, analyses and surveys, without regard to and independently of the particular interests of any group of the society, either political, social or economic.

Latest Web posts

Буџетски иницијативи во општина Радовиш

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Радовиш ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец јуни 2021 во...

Подгрантисти во рамки на проектот „Низ женски леќи“

Запознајте ги нашите подгрантисти од ЛАГ Агро Лидер кои во рамки на проектот „Низ женски леќи“ финансиран од Европската Унија ќе го спроведат проектот...

Буџетски иницијативи во општина Липково

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Липково ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Буџетски иницијативи во општина Чаир

Буџетски иницијативи и активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Чаир ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец јуни...

Осмо седмично предавање со м-р Јане Трпковски, социолог-аналитичар

Среда 11.05.2021 во х.Хилтон од 18 часот неделно предавање на м-р Јане Трпковски, социолог-аналитичар. Темата беше: Економско-демографските предизвици на одржливиот развој. Насловот на предавањето беше: Социолошката димензија на образовните...
0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe