Latest Web posts

Буџетски иницијативи во општина Крушево

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Крушево ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Мирен собир по повод Денот на менструалната хигиена (30 мај 2022, 13 ч.)

По повод 28 мај - Денот на менструалната хигиена, на 30 мај 2022 (понеделник) со почеток од 13 часот ќе се одржи мирен собир...

Буџетски иницијативи во општина Вевчани

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Вевчани ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Буџетски иницијативи во општина Старо Нагоричане

Буџетски иницијативи и активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Старо Нагоричане ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец...

Буџетски иницијативи во општина Македонска Каменица

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Македонска Каменица ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021...
0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe