Home Macedonian and regional politics publications

Macedonian and regional politics publications

Latest Web posts

Буџетски иницијативи во општина Пробиштип

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Пробиштип ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец јуни 2021 во...

Буџетски иницијативи во општина Радовиш

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Радовиш ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец јуни 2021 во...

Подгрантисти во рамки на проектот „Низ женски леќи“

Запознајте ги нашите подгрантисти од ЛАГ Агро Лидер кои во рамки на проектот „Низ женски леќи“ финансиран од Европската Унија ќе го спроведат проектот...

Буџетски иницијативи во општина Липково

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Липково ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Буџетски иницијативи во општина Чаир

Буџетски иницијативи и активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Чаир ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец јуни...
0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe