Македонски Обама или Платформа од Тирана

Share This Post

Во очекување на резултатите од Локалните избори 2017 ЦИКП прашува како да ги освоите гласовите на другите? Центарот за истражување и креирање политики анализираше две студии на случај „Македонски Обама„ и „Непотребно глумење патриотизам„ како и нивниот резултат- етничко наддавање во форма на Платформа од Тирана. Исто така дава препораки како до интегративен изборен модел. Прочитајте на Македонски, Англиски и Албански на нашата веб страна!

   Студија

  Кратка анализа

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support