Нова Македонија 31.12.2012

Share This Post

2013 – ГОДИНА НА ТЕШКИ ПОЛИТИЧКИ ОДЛУКИ

Силен странски притисок за да се реши политичката криза меѓу власта и опозицијата, а потоа локални избори и можни предвремени парламентарни избори заедно со локалните во март. Ова се главните очекувања на повеќе аналитичари за 2013 година, односно ова веројатно ќе биде најважната работа со која ќе се занимаваме како држава и како општество во годината што доаѓа.

More To Explore