Дневник 28.12.2012

Share This Post

ОПОЗИЦИЈАТА БАРА СПАС КАЈ СТРАНЦИТЕ, ТИЕ ЈА УПАТУВААТ НА ДИЈАЛОГ

Поголема сигурност или девалвирање на сопствената држава? Зошто секогаш кога постои политичка криза во државата партиите наместо да понудат сопствено решение бараат меѓународни посредници да воспостават стабилна политичка клима? Ова се прашањата што се отвораат откако лидерот на СДСМ, Бранко Црвенковски, како единствен излез да се откаже од улична демократија посочи воспоставување силен…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support