Република 27.02.2013

Share This Post

СО ИЗМЕНИТЕ ВО ИЗБОРНИОТ ЗАКОНИК ПАРТИИТЕ НЕ СЕ ЕДНАКВИ СО

ГРАЃАНИТЕ

Професорот Жидас Даскаловски реагира зошто со измените на Изборниот законик кои беа вчера усвоени…(More…)

More To Explore