Нова Македонија 26.02.2013

Share This Post

ТЕХНИЧКА ВЛАДА ВО СОФИЈА НЕМА МАНДАТ ЗА ПРЕГОВОРИ СО МАКЕДОНИЈА

Нецели 24 часа откако бугарскиот премиер во оставка Бојко Борисов ја оцени средбата со македонскиот колега Никола Груевски како идеална, во Софија го дочека хаос поради кој одлучи да ја напушти функцијата… (More…)

More To Explore