Нова Македонија 24.10.2012

Share This Post

ЦРВЕНКОВСКИ И ГЕОРГИЕВСКИ ЌЕ ЈА КРОЈАТ ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА

СДСМ, ВМРО-НП, ЛДП, ОМ и Достоинство направија опозициски фронт насловен „Сојуз за иднината“. Потписниците на коалицискиот договор, Бранко Црвенковски, Љубчо Георгиевски, Андреј Жерновски, Стојанче Ангелов и Раде Милосовски, не пропуштија да ја искоментираат симболиката на името

 

More To Explore