Нова Македонија 23.01.2013

Share This Post

АВРАМОПУЛОС НЕ ДОЈДЕ ОТИ НЕ СЕ ЧУВСТВУВА НАДМОЌНО

Македонскиот министер за надворешни работи Никола Попоски вчера во Брисел се сретна со еврокомесарот за проширување Штефан Филе. Средбата се сведе на брифирање за напредокот на земјава во исполнувањето на задачите што се бараат од неа во рамките на извештајот на Европската комисија што треба да биде објавен во април. Практично станало збор за клучното прашање за прогресот во интеграцијата…

More To Explore