Дневник 22.06.2012

Share This Post

ЌЕ ИМА ЛИ ПРОБИВ ВО ПРЕГОВОРИТЕ

Влада за кризата, но не и за името

Не гледам политичка волја ни во Грција ни во Скопје, а во исто време нема ниту притисок од меѓународната заедница за решавање на прашањето, вели грчкиот аналитичар Аристотле Цампирис…(More…)

More To Explore