Koha 21.11.2012

Share This Post

HISTORIA S’ISHTE E NJËJTË

Maqedonasit në 100 vjetorin kremtimit të Ditës së Flamurit dhe Pavarësisë së shtetit shqiptar, veten e gjejnë midis ndjenjës së padrejtësisë, frikës, zilisë apo dhe frustrimit. Analistët maqedonas janë të mendimit se kur shënohet 100 vjetori, duhet patur parasysh faktin se historia nuk ishte njëlloj subtile për dy popujt…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support