Дневник 20.02.2013

Share This Post

ПАРТИСКИТЕ „ПРЕКИ СУДОВИ“ ПОБРЗИ ОД МИСЛАТА

Десетина општински функционери на СДСМ од Ресен се последните во низата исклучени од партијата со брза постапка во последните неколку дена
Јасно е дека во Македонија внатрепартиската демократија е на изразено ниско ниво, смета Жидас Даскаловски, универзитетски професор…(More…)

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support