Нова Македонија 19.06.2012

Share This Post

СДСМ КРАДЕ ЗЕМЈОДЕЛЦИ, ПЕНЗИОНЕРИ И ПАТРИОТИ ОД ВМРО-ДПМНЕ

Опозицијата избра да лови гласови во селата бидејќи населението во нив, без разлика како ќе гласа на крајот, може лесно да се користи за негативна кампања против власта. Всушност, партиите ги посетуваат избирачките места каде што беше тесна разликата во гласовите на претходните избори

Опозицијата ги лови гласачите на власта…(More…)

More To Explore