Дневник 17.06.2012

Share This Post

ИЗБОРНАТА АГЕНДА НА ПАРТИИТЕ ВО ПОГРЕШНА НАСОKА

Со висока политика ќе ловат локални гласови

Kој приватизирал повеќе компании, кој побрзо ќе ја внесе Македонија во ЕУ и во НАТО, како да се реши спорот со Грција, загрозен ли е македонскиот идентитет, загрозени ли се меѓуетничките односи, кој ќе изгради автопат до сите соседни држави, кој е поголем патриот… Ова се темите за кои партиите од македонскиот блок ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ се расправаат иако за десет месеци треба да се одржат локални избори… (More…)

More To Explore