Нова Македонија 15.02.2013

Share This Post

РИЧАРД ХОВИТ – ОПОЗИЦИЈАТА ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО ИЗВЕШТАЈОТ, НО ТОА НЕМА ДА БИДЕ ГЛАВНО

Претставниците на меѓународната заедница испраќаат апел сите страни максимално да го зајакнат политичкиот дијалог. Сериозна, жална и загрижувачка се зборовите што странските политичари и дипломати ги употребија вчера за да ја опишат состојбата со внатрешнополитичката криза во земјава…(More…)

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support