Нова Македонија 13.12.2012

Share This Post

СКОПЈЕ ДА ЈА МОЛИ СОФИЈА, АТИНА ДА ГЛЕДА СЕИР

Македонија повторно не доби датум за почеток на преговорите со Европската Унија, која, и покрај четвртата позитивна препорака на еврокомисијата, попушти на притисокот од Грција, која, пак, беше поддржана од Франција и од Бугарија. За да добие зелено светло за преговори, нашата земја, според Унијата, мора да покаже напредок во односите со соседите, односно решавање на спорот за името со Атина…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support