Дневник 10.12.2012

Share This Post

РЕЈТИНГОТ НА ЦРВЕНКОВСКИ ВО РЕЦЕСИЈА ВО СПОРЕДБА СО ТОЈ НА СДСМ

Личниот рејтинг на Бранко Црвенковски веќе две години е во константно опаѓање и тој е единствениот партиски лидер што има драстично помал рејтинг од својот СДСМ. Ова го покажуваат анкетите на различни институти изминативе две години. Според вчерашната анкета на ИРИ, Црвенковски има поддршка помала од пет проценти, која е најниска во неговата политичка кариера…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support