TV Sitel 09.11.2012

Share This Post

ПОПОСКИ: МАКЕДОНИЈА ИМА ИНСТИТУЦИОНАЛЕН КАПАЦИТЕТ ЗА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ

Република Македонија е кандидат за членство во ЕУ од 2005 година, а предноста од седумгодишното чекање датум за почеток на пристапните преговори е што земјата изгради институционални капацитети што ќе и овозможи полесно справување со предизвиците во текот на преговорите.  

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support