Нова Македонија 08.06.2012

Share This Post

ЕВРОПСКАТА ЛЕВИЦА СЕ БУДИ, МАКЕДОНСКАТА СОНУВА

Перцепцијата и недовербата на граѓаните, како и нарушениот имиџ, се главните проблеми поради што левицата, односно нејзиниот најголем претставник СДСМ, тешко ќе успее да се приклучи на европскиот бран, сметаат домашните експерти

Победата на социјалистот Франсоа Холанд на претседателските избори во Франција…(More…)

More To Explore