Нова Македонија 06.11.2012

Share This Post

МАКЕДОНИЈА НЕ ПРИФАЌА ЕРГА ОМНЕС

Македонија вчера доцна попладне го достави одговорот на грчкиот предлог-меморандум за разбирање. Како што соопштија извори од Министерството за надворешни работи, македонскиот одговор требаше да го предаде шефот на канцеларијата за врски на Македонија во Атина, Сашо Стефков.

More To Explore