Дневник 04.02.2013

Share This Post

И ВМРО-ДПМНЕ И СДСМ ЦРТААТ ЦРВЕНИ ЛИНИИ, А ИГРААТ НА ВРЕМЕ

Владејачката ВМРО-ДПМНЕ прифаќа единствено локални избори, предвремени парламентарни избори не се во игра. Партија на Никола Груевски прифаќа експертско или собраниско тело да го расчистува настанот од 24 декември, а бара разговорот за нови…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support