CRPM на дискусија за евро-атлантските интеграции на Македонија во организација на Влада на РМ.

Share This Post

Како воведничари на дискусијата зборуваа др. Симонида Кацарска од ЕПИ и Проф. Др. Жидас Даскаловски од ЦИКП. На дискусијата учествуваа членови на тинк тенк заедницата кои работат на реформи врзани со итните реформски приоритети. Како посебна тема беа добрососедските односи и политиката на проширување на ЕУ со акцент на можните решенија на т.н. спор за името со Грција.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support