Latest news

Research

Trainings

Advocacy

Analysis

Project activities

Втора национална конференција во Македонија | СМАРТ Балкан

Ни претставува особено задоволство да ве информираме дека на 08.06.2023 ја одржавме втората Национална конференција насловена “Управување со кризи и зајанување на локалните капицитети...

Втора национална конференција | СМАРТ Балкан

Во рамки на проектот СМАРТ Балкан се организира втора Национална конференција, која ќе се одржи на 08 јуни 2023 во х. Александар Палас, со...
5,894FansLike
287FollowersFollow
11SubscribersSubscribe

Latest Facebook Posts

Latest Web Posts

Втора национална конференција во Македонија | СМАРТ Балкан

Ни претставува особено задоволство да ве информираме дека на 08.06.2023 ја одржавме втората Национална конференција насловена “Управување со кризи и зајанување на локалните капицитети...

Втора национална конференција | СМАРТ Балкан

Во рамки на проектот СМАРТ Балкан се организира втора Национална конференција, која ќе се одржи на 08 јуни 2023 во х. Александар Палас, со...

Деветто седмично предавање со Флорент Ибраими

Школото за јавни политики Мајка Тереза во четврток на 25.5.2023 во 18 часот во просториiте на ЦРПМ имаше активност, предавање и дискусија на Флорент...

Gender Responsive Resilience Funding Monitoring training in the framework of the Gender Budget Watchdog...

CRPM as part of the Gender Budget Watchdog Network held the first training on the topic of “Gender Responsive Resilience Funding Monitoring” Ulcinj, Montenegro,...

CRPM YouTube Channel

In the media

Conferences

Publications

Calls and Job Opportunities