Нова Македонија 15.01.2013

Share This Post

ГРУЕВСКИ И АХМЕТИ ЌЕ ОДЛУЧАТ КОГА ЌЕ ОДАТ НА НОВ ИЗБОРЕН МЕГДАН

Анкетите за рејтинзите на партиите постојано покажуваат дека ВМРО-ДПМНЕ е во солидна предност пред СДСМ, а Никола Груевски убедливо му бега на Бранко Црвенковски. Политичката дестабилизација кон крајот на минатата година не предизвика општонародно мобилизирање против власта, туку остана во партиските граници, во кои се знае кој колку е моќен. 

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support