Нова Македонија 27.11.2012

Share This Post

ЗБОРУВААТ ЗА СОЖИВОТ, НА ТЕРЕН ГО МИНИРААТ

Лидерите на Албанците зборуваа за меѓуетничка толеранција и доверба, а на терен не го прават тоа. Кажуваат убави пораки, но на дело не ги спроведуваат, коментираат аналитичарите по прексиноќешната прослава во Скопје на 100-годишнината од независноста на Албанија и Денот на знамето.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support