Седмично предавање и дискусија со Сеад Џигал

Share This Post

На 19/4/2018 во 18 часот во х. Порта дискутиравме за темата Fake news, social media and politics. Предавач беше Сеад Џигал, комуниколог, Центар за Нови Медиуми.

More To Explore