Д-р Дијана Стојановиќ Ѓорѓевиќ од Kvinna till Kvinna Foundation одржа предавање на Школо за јавни политики Мајка Тереза

0
1924

Се одржа седмичното предавање во среда 18.10. во 18 часот во х.Порта, со Д-р Дијана Стојановиќ Ѓорѓевиќ од Kvinna till Kvinna Foundation. Таа говореше на тема “Жените лидерки – борци за еднаквост”. Се разви жестока дискусија, конструктивна и позитивна.