Десето седмично предавање за 2016/7 година со Миша Ѓурковиќ, директор, Институт за европски студии

Share This Post

 

Десеттото седмично предавање за 2016/7 година со Миша Ѓурковиќ, директор, Институт за европски студии на тема: Проширувањето на ЕУ, регионот, предизвици и можности.

More To Explore