Четврто седмично предавање со Катерина Климоска

Share This Post

 

На 21.11, во просториите на ЦРПМ, во вторник во 18 часот, имавме предавање на тема: Геополитичка неопходност од Европската политичка заедница со нашата алумна, докторски кандидат на Универзитетот Св. Кирил и Методиј, Катерина Климоска.

 

 

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support