ЦРПМ ви го преставува социјалното претпријатие детски едукативен центар ,,Жабец“

Share This Post

Во поглед на социјалната мисија, детскиот едукативен центар ,,Жабец“ се разликува од останатите едукативни центри по тоа што во своето работење предвидува подобрување и унапредување на разни социјални проблеми и предизвици со кои се соочуваат децата во развојот денес. Тоа го правиме преку изучување на теми што ги нема во редовната настава во училиштата, а се од огромна важност за морален, социјален, физички и еколошки развој на децата.

http://hybread.mk/intervju-nikola-neshkoski-nashite-planovi-se-nasocheni-kon-toa-zhabec-da-se-razvie-kako-centar-koj-kje-obezbeduva-zabava-i-znaenje-za-golem-broj-na-deca/

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support