Хан не може да ги подготви партиите за избори

Share This Post

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во Скопје ќе биде пречекан од една политичка ситуација, поинаква од оние на кој тој, како еден од меѓународните олеснувачи, сведочеше: потпишување на компромисните решенија од страна на четворицата лидери, летото во Пржино…

More To Explore