Трајковски во дебата на ТВ Алсат-М

Share This Post

Кристијан Трајковски од Центарот за истражување и креирање политики учествуваше во дебатата на Алсат-М телевизија околу измените на Законот за игри на среќа, заедно со претставниците на Асоцијацијата на спортски обложувалници и движењето „Анти-коцкање“. Погледнете го видеото!

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support