Стопанска банка – На ваша страна официјално прогласена за “Добар бренд”.

0
1534

Стопанска банка – На ваша страна официјално прогласена за “Добар бренд”. Благодарност за несебичната поддршка на социјалните претпријатија и проектот #smartstart4u