Седмично предавање со Мето Колоски од United Macedonian Diaspora

Share This Post

Во четврток 29.3 во х. Порта во 18 часот гостин предавач беше Мето Колоски претседател на. Темата на дискусијата беше: Macedonia: current challenges and opportunities.

More To Explore