ИНТЕРВЈУ Д-Р МАРИЈА РИСТЕСКА: Демократијата во Македонија е во опасност!

Share This Post

Постојат сериозни индиции во прислушуваните разговори дека демократијата денес во Македонија е во опасност. Веќе извесно време сите аспекти на јавниот живот, од администрацијата до јавните претпријатија и граѓанското општество се политизирани, оценува  д-р Марија  Ристеска.   Во разговор за Фактор со д-р Ристеска го анализиравме истражувањето  за  добро владеење кое…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support