Продолжуваме со менторските средби во рамки на проектот „Смарт старт“.

Share This Post

Македонка Коцева од социјалното претпријатие „Виножито“ се сретна со својата менторка – Анита Спaсовска, генерална менаџерка на млекарницата Bucen Kozjak – Бучен Козјак. Разговараа за тоа кои се приоритетите на „Виножито“ за следниов период и каде може #Добриотбренд Bucen Kozjak – Бучен Козјак да помогне во почетоците на ова младо социјално претптирјатие. Дополнително, „падна“ муабет и за евентуална идна соработка помеѓу овие две претпријатија, што евентуално би резултирало со некој нов деликатес, на пример урда со везена пиперка 🙂
Останете со нас, уште многу интересни #smartstart4u приказни се пред нас.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support