Продолжен повикот за учество на Школата за jавни политики |Мајка Тереза|

Share This Post

Повик за учество на Школата за jавни политики |Мајка Тереза|

 

Во тек е уписот за осмата генерација (2017/2018) студенти на Школата за jавни политики Мајка Тереза, организирана од Центар за истражување и креирање политики (www.crpm.org.mk), а подржана од Советот на Европа. Потенцијални слушатели на Школата се лица на возраст од 26-45 години, веќе напреднати во својата кариера. Заинтересираните да пратат CV, мотивациско писмо и две препораки на crpm@crpm.org.mk најдоцна до 7 мај 2017 година. За дополнителни информации за школата и условите за упис, контактирајте нé на 02/3109932.

 

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support