Претставување на проектот “СМАРТ Балкан” во емисијата Утрински брифинг

Share This Post

Денеска извршната директорка на Центарот за истражување и крерирање политики проф. д-р Марија Ристеска гостуваше во емисијата Утрински брифинг каде што го претстави проектот „СМАРТ Балкан – Граѓанско општество за поврзано општество во Западен Балкан“ и воедно ја најави Националната конференција што ќе се одржи на 22.06.2022 во хотел DoubleTree by Hilton Skopje, со почеток од 11 часот.

На конференцијата ќе бидат промовирани можностите за суб-грантирање на граѓански организации и неформални групи на граѓани.

Ве очекуваме на настанот!

Линк за пријавување: https://forms.gle/NTz1j7z4LxTVypwU9

 

Целосниот разговор со д-р Марија Ристеска може да го проследите ТУКА.

More To Explore