Предавање на Тања Томиќ: Менаџмент на човечки ресурси во политички партии “.

Share This Post

Во четврток на 07 Декември во 18 часот во хотел Порта  гостин предавач на Школо за јавни политики Мајка Тереза беше Тања Томиќ (поранешен пратеник во собранието на РМ) која говореше на тема ” Менаџмент на човечки ресурси во политички партии.”

More To Explore