ПРВ КРУГ: БРАНКОВИСТИТЕ ГИ БОЈКОТИРАЛЕ ИЗБОРИТЕ

Share This Post

Извори од СДСМ велат дека голем број од поддржувачите на Бранко Црвенковски т.н. бранковисти не излегле на гласање поради тоа што не се согласуваат со политиката на новото раководство…

More To Explore