ПОЛИТИКАТА НЕКАНЕТА ВЛЕГУВА ВО СЛУЧАЈОТ „МАШИНОПРОМЕТ“

Share This Post

Полициските докази, според кои употребливи машини на фирмата се продавале како старо железо, укажуваат дека случајот нема политичка заднина, но сомневањето го отвора времето на полициската акција против Мирослав Шиповиќ, откако тој стана претседавач на советот во Центар, како и политичките ефекти од притворот, можноста СДСМ да го загуби мнозинството во советот на општината… (More…)

 

More To Explore