Повик за учество на Школата за jавни политики |Мајка Тереза|

Share This Post

Во тек е уписот за седмата генерација (2016/2017) студенти на Школата за jавни политики Мајка Тереза, организирана од Центар за истражување и креирање политики (www.crpm.org.mk), подржана од Советот на Европа. Потенцијални слушатели на Школата се лица на возраст од 26-45 години, веќе напреднати во својата кариера. Заинтересираните да пратат CV, мотивациско писмо и две препораки на crpm@crpm.org.mk најдоцна до 20 мај 2016 година. За дополнителни информации за школата и условите за упис контактирајте нé на 02/3109932.

More To Explore