Повик за учество на Школата за јавни политики Мајка Тереза за генерација 2020/1 година

Share This Post

Повик за учество на Школата за jавни политики |Мајка Тереза|                        за генерација 2020/1

Во тек е уписот за единаесеттата генерација (2020/2021) учесници на Школата за jавни политики „Мајка Тереза„, организирана од Центар за истражување и креирање политики (www.crpm.org.mk), а подржана од Советот на Европа. Потенцијални слушатели на Школата се лица на возраст од 26-45 години, веќе напреднати во својата кариера со завршена магистратура и/или работно искуство. Слушателите треба добро го познаваат англискиот јазик, бидејќи дел од предавањата покрај македонски се и на англиски. Конкурсот трае се додека не се пополнат местата. Заинтересираните да пратат CV (биографија) и мотивациско писмо на crpm@crpm.org.mk. Само најдобрите кандидати ќе бидат повикани на интервју. За дополнителни информации за школата и условите за упис, контактирајте нé на 02/3109932.

 

More To Explore