Одлучете за награда од 3500 евра!

Share This Post

Почитувани,

учествувајте директно во одлуката за тоа кој ќе ја добие наградата од 3.500 евра во натпреварот SIC 2 круг за најдобра социјална иновација. Гласајте со клик или со лајк на:

Web: http://bit.ly/SICImpact2018VoteNow

Facebook album: https://www.facebook.com/SmartStart4u/

Instagram: https://www.instagram.com/smartstart4u/

Гласањето трае до 25 – ти Мај.

НАПОМЕНА ДО НАТПРЕВАРУВАЧИТЕ: Во случај да се користат било какви алатки за собирање онлајн гласови, идејата / апликантот автоматски ќе биде дисквалификуван. Строго е забрането да се користат ботови, автоматски генератори на лајкови и сл.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support